4.5
af 2 anmeldelser

Christian Lébaupin, Bourgogne Rouge 2019

239.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Christian Lébaupin, Bourgogne Rouge 2019

category label Bland 6 - Spar 10%
4.5
af 2 anmeldelser

Christian Lébaupin, Bourgogne Rouge 2019

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost
Fuglevildt

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Om produktet

Karakterfuld og frugtintens Bourgogne Rouge, der på smukkeste vis forener fylde, saftighed og elegance. En strømmende duft af mørkerøde kirsebær, vilde blåbær og hindbærekstrakt, ledsages af besnærende undertoner af lakrids, vilde urter, bergamotte og vanilje. I munden opleves vinen forholdsvis tæt, men samtidig frisk og pakket med energi. Modne kirsebær, mørkerøde jordbær, tørrede blåbær og lakridsrod, komplementeret af en knivspids nelikke, grønne teblade og viol. En saftig, elegant og harmonisk finish, hvor den finkornede tanninstruktur, omfavnes af en mundvandsdrivende frugtsyre. Den oplagte ledsager til smagsintense serveringer med stegt fjerkræ, flyvende vildt eller kalv.

Vinen er lavet på 100% Pinot Noir, som høstes fra flere forskellige områder i Bourgogne. Christian Lébaupin er navnet på en serie af vine, produceret af det familiedrevne vinhus Domaine Roux. I dag ejer familien vinmarker i 12 forskellige kommuner, primært i Côte d’Or, men også i Côte Chalonnaise. Vinstilen er forholdsvis moderne, med fokus på frugt, saftighed og energi – hvilket i sandhed eksemplificeres i denne imponerende Bourgogne Rouge!

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.