Combe d'Argent Merlot/Cabernet Sauvignon & Syrah 2021

109.95 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Combe d'Argent Merlot/Cabernet Sauvignon & Syrah 2021

Combe d'Argent Merlot/Cabernet Sauvignon & Syrah 2021

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Fjerkræ på grillen
Mørkt kød
Stegeretter
Svinekød

Om produktet

Tre af Frankrigs mest ikoniske druer i et fyldigt og solmodent sydfransk blend. Her får du karakter og struktur fra cabernet sauvignon, blød og elegant frugt fra merlot og power og krydderi fra syrah. Tilsammen giver det en vin som på en og samme tid har masser af struktur og fylde og en blød og tilgængelig profil. Det er den mørke frugt der dominerer og der er både lag af moden blomme, brombær og solbær i duften, som også har lidt hints af vanilje, kakao og varme krydderier. I munden dominerer den sødmefulde frugt, mens man fornemmer lidt tannin og en mild syre som spiller op mod frugten. 

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.