Coppola, Diamond Collection, Red Blend 2017

Fra 161.10 kr
v/1 stk: 179.00 kr
v/6 stk: 161.10 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Denne nye vin fra Coppola: Diamond Red Blend, er en unik "sæt fantasien løs" slags blanding.

Inspireret af Scarlet O'Hara i Borte med blæsten, et mesterværk - en historie om håb, overlevelse og kærlighed, der transcenderer livets mest omtumlede begivenheder. Hendes rolle, i centrum af det hele, en kompliceret heltinde med en oprørsk personlighed, en kvinde, der efterlod et så varigt indtryk på publikum, at hun blev et amerikansk ikon. Ligesom sin navnebror, er Scarlet Label Red Blend kompleks, stormfuld og dragende. Den har alle de sofistikerede og forfinede træk af Scarlet O'Hara, men med en tilstedeværelse af rige, krydret nuancer og ærbarhed. Lavet af en blanding af Zinfandel, Syrah, Petite Sirah, Cabernet Sauvignon og Merlot. Dette er, hvad der gør Scarlet Label Diamond Red Blend klar til at være en anden klassiker, ligesom Scarlet, den er opkaldt efter.

Fremstillet af druer fra top vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og El Dorado. Diamond Red Blend er en rig og varm vin, der samtidig er fløjlsblød. Aromaer af boysenbær, læder samt anis. Smagen leder hen i retning af kirsebær, blommer og eg.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter