4.0
af 1 anmeldelser

Dante Rivetti, Barbera d'Alba DOC Mara 2021

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Dante Rivetti, Barbera d'Alba DOC Mara 2021

4.0
af 1 anmeldelser

Dante Rivetti, Barbera d'Alba DOC Mara 2021

Krop Medium
Tannin Lav
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Om produktet

Frisk og livlig er nok de to ord, der passer bedste på Dante Rivettis Barbera - her er nemlig slet ikke brugt egetræ til lagring, så det er de friske og klar bærdufte der styrer vinen - både røde og mørke bær som blander sig i et fornøjelige glas italiensk hverdagsvin. Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til pasta med masser af revet ost - fx hjemmelavet tortellini.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Årgang:
2021
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Kork

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.