Deutz, Amour de Deutz, 2010

1,650.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

5.0
1 anmeldelser
1
0
0
0
0

Om produktet

En statue af Amour, kærlighedens sendebud, står og tager imod alle som besøger Deutz ejendommen - og netop kærligheden til Champagne, til terroir, til tradition, til kvalitet fremstår soleklart i husets prestige cuvée, Amour de Deutz! Denne laves kun i de absolut bedste årgange og udelukkende på Chardonnay som kommer fra Grand Cru markerne fordelt på 60% fra Le Mesnil sur Oger, 35% fra Avize og 5% fra Villers Mamery. Man mødes med det samme af noter af blomster hasselnødder, mandler, varme citroner og vanilie. På paletten er Amour de Deutz fyldig, men en spændstig og frisk syrer holder altid prestige cuvéen rank og smuk.

 

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).