Lagersalg
Spar
60.22 kr

Di Giovanna Orange Camurria Bianco 2021

238.78 kr
Før 299.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

'Camurrìa' betyder 'ballade' på sicilliansk. Denne unikke orangevin er produceret på økologiskdyrkede vindruer og har været udsat for en lang maceration, efterfulgt af en spontan fermentering. Orangevin er basalt set en hvidvin som efter en lang skinmaceration har optaget mere farve end normalt. At druesaften tilbringer længere tid sammen med vindrueskallerne, gør at saften optager farve fra skallerne. Vinen er spontangæret og kan derfor klassificeres som en såkaldt 'naturvin' - uspoleret og ikke filtreret.

I Di Giovanna Orange Cammurìa Bianco finder man en udtryksfuld aroma af vilde blomster, mandler, marcipan og appelsinskal. I munden er vinen medium fyldig og krydret med en smuk syrlighed. Der er mange lag af citrusfrugter, stenfrugter og søde krydderier. En unik og karakterfuld vin!

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.