Lagersalg
Spar
58.17 kr

Di Giovanna PetNat Catarratto Frizzante 2021

270.83 kr
Før 329.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Denne unikke pétillant naturel-vin er produceret på økologiskdyrkede vindruer og har været udsat for den såkaldte 'méthode ancestral', som basalt set er en sekundær fermenteringsproces som foregør i selve flasken. Den primære fermentering sker spontant i større beholdere, inden man overfører vinene til flaskerne inden gæringen er overstået. Det er også dette som skaber boblerne i denne type af vine. Vinen er som sagt spontangæret og kan derfor klassificeres som en såkaldt 'naturvin' - uspoleret og ikke filtreret.

I Di Giovanna's Pet-Nat finder man en udtryksfuld aroma af lyse citrusfrugter, tropiske frugter og brøde elementer. Kroppen er let med en smuk syre og byder på flere lag af citrusfrugt, stenfrugter og salte noter som bliver hængende længe.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.