Lagersalg
Spar
26.24 kr

Domaine Antonin Guyon, Gevrey-Chambertin, La Justice 2019

452.76 kr
Før 479.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En utrolig velbalanceret og elegant udgave af en Gevrey Chambertin. Her er fine noter af små røde jordbær, hindbær og et lille krydret element til sidst. Med tid i glasset viser denne stor kompleksitet med flot fokus på frugten. Milde tanniner og en god frisk frugtsyre. En vin, der egner sig optimalt til fuglevildt, lyst kød eller milde oste.

Denne Lieu-dit (vinmark med navn) er beliggende I den nordlige ende af Gevrey Chambertin kommunen på den østlige side af Route Nacionale. På denne side af vejen er der lidt mere ler i jorden, hvilket gør at vinen er lidt blødere og mildere end normalt for Gevrey Chambertin. Guyon ejer 2,58 hektar på denne mark. Druerne høstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 18 måneder på fad inden aftapning, heraf 30% nye fade.

Denne vin har godt af 1-2 timer på karaffel, hvis man vil drikke den nu. Vinen har udviklingspotentiale frem til 2028 under optimale betingelser.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter