5.0
af 3 anmeldelser

Domaine Bachey-Legros, Chassagne-Montrachet 2018

575.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 3 anmeldelser

Domaine Bachey-Legros, Chassagne-Montrachet 2018

5.0
af 3 anmeldelser

Domaine Bachey-Legros, Chassagne-Montrachet 2018

Serveringsforslag

Fisk på grillen
Fed fisk
Lys fisk
Lyst kød
Skaldyr

Vores vurdering

Druerne presses skånsomt i en pneumatisk presse. Den alkoholiske gæring foregår på fad. Samuel og Lénaic Legros lægger særlig vægt på kvaliteten ”le lie”, der bidrager med rundhed og kompleksitet til aromaerne. Den unge vin fadlagres i 12 måneder, hvoraf 25% er på nye egetræsfade. Duft og smag af hvide blomster, gule frugter og rene mineraler. Ultra ren og rig frugt afstemt med et strejf af fad. Nyd den til kraftigere fiskeretter, lyst kød eller lettere frokostretter. En raffineret og delikat Chassagne Montrachet.

Anmeldelser

5.0 af 3 anmeldelser

Om produktet

Druerne til Bachey-Legros' Chassagne-Montrachet presses skånsomt i en pneumatisk presse. Den alkoholiske gæring foregår på fad. Samuel og Lénaic Legros lægger særlig vægt på kvaliteten ”le lie”, der bidrager med rundhed og kompleksitet til aromaerne. Den unge vin fadlagres i 12 måneder, hvoraf 25% er på nye egetræsfade.

Duft og smag af hvide blomster, gule frugter og rene mineraler. Ultra ren og rig frugt afstemt med et strejf af fad. Nyd den til kraftigere fiskeretter, lyst kød eller lettere frokostretter. En raffineret og delikat Chassagne Montrachet.

92 point, Tim Atkin MW i Decanter: "Bachey-Legros may be based in Santenay but it has more than a foothold in neighbouring Chassagne. This comes from a single, 2 ha parcel in the Les Plantes Momières lieu-dit at the start of the slope. Showing intensity and concentration, partly from the vintage but also from the 68-year-old vines, this is an exotic, richly appointed white with notes of honey and coconut supported by acidity."

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).