Domaine Bouchié-Chatellier, Pouilly Fumé, La Renardière 2021

279.00 kr
v/1 stk: 279.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Domaine Bouchié-Chatellier, Pouilly Fumé, La Renardière 2021

Domaine Bouchié-Chatellier, Pouilly Fumé, La Renardière 2021

Body Medium
Acidity Høj
Sweetness Tør

Aroma

Citrus frugt
Sten frugt
Tropisk frugt
Urtet
Andre krydderier

Aroma

Citrus frugt
Sten frugt
Tropisk frugt
Urtet
Andre krydderier

Fakta

Smagsprofil:
Grøn
Årgang:
2021
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Loire
Underområde:
Pouilly-Fumé
Serveringsforslag:
Lys fisk
Land:
Frankrig
Druer:
Sauvignon Blanc 100%
Serveringstemperatur:
8-10°C
Dyrkning:
Konventionel
Body:
Medium
Acidity:
Høj
Sweetness:
Tør

Serveringsforslag

Lys fisk

Vores vurdering

Pouilly Fume dufter af forår. Frisk og intens, som at stikke hovedet ud af vinduet på en kølig aprilmorgen. Her bliver man virkelig mindet om, at vinteren er ved at være forbi og forude venter dage i solen med kølig hvidvin i glasset.

Server La Renadiére ved 8°C i almindelige hvidvinsglas. Prøv den til hvid fisk og skaldyr. Kan også sagtens bruges som ren tørstslukker i varmen.

I La Renadiere får du helt klassisk Pouilly Fume som er saftig så mundvandet driver og masser af duft af blomster og urter. Pouilly Fume er lig med druen sauvignon blanc og vinene er enormt friske og prikkende med den karakteristisk duft af hyldeblomst. Læg flasken på køl og åbn næste gang du laver en fisk på grillen med masser af citron og friske krydderuter.

Om produktet

Pouilly Fume dufter af forår. Frisk og intens, som at stikke hovedet ud af vinduet på en kølig aprilmorgen. Her bliver man virkelig mindet om, at vinteren er ved at være forbi og forude venter dage i solen med kølig hvidvin i glasset. Server La Renadiére ved 8°C i almindelige hvidvinsglas. Prøv den til hvid fisk og skaldyr. Kan også sagtens bruges som ren tørstslukker i varmen. I La Renadiere får du helt klassisk Pouilly Fume som er saftig så mundvandet driver og masser af duft af blomster og urter. Pouilly Fume er lig med druen sauvignon blanc og vinene er enormt friske og prikkende med den karakteristisk duft af hyldeblomst.Læg flasken på køl og åbn næste gang du laver en fisk på grillen med masser af citron og friske krydderuter.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.