category label Bland 6 - Spar 10%

Domaine Comte Armand, Auxey Duresses 1. Cru 2016

425.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En flot kompakt Bourgogne med stor saftig duft af røde bær fra skoven. Kraftfuld stil for en Bourgogne med tæt tannin og stor dybde i frugten. Noterne er jordbær og rabarber som understreges af en sort flintet mineralitet. En fyldig Bourgogne med 10 års lagringspotentiale under omtimale betingelser.

Druerne til denne 1.er Cru kommer fra marker med 1. cru klassifikation. Vinen er kombineret af druer fra let jordbund, er giver vinen finesse, samt fra tungere jordbund, hvilket giver mere kompleksitet og tyngde. Vinstokkene er mere end 40 år gamle og er plantet i den klassiske Cote de Beaune jordbund med en stor mængde kalk. Inden aftapning lagres vinen i 2 år på egetræsfade inden aftapning.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter