Domaine Dagueneau, Les Montées de Saint Lay Pinot Noir 2018

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Her er tale om en vin på 100 % Pinot Noir som bliver høstet med håndkraft i midten af september og med et udbytte på kun 35 hl/ha. Efterfølgende bliver druerne sorteret og gennemgår 14 dages maceration og gæring. For sidenhen at lagre 12 måneder på egetræsfade. Den årlige produktion tæller små 9.000 flasker.
På næsen finder man tydligt en duft af moreller, strejf af solbær, samt elegante fadnoter og lette krydderier. Smagen er indsmigrende med et lækkert "attack" efterfulgt af et væld af bæraromaer. Valérie lægger al sin kærlighed og know-how i fremstillingen af hendes Côtes de la Charité, og du bliver ikke skuffet, når du smager hendes Pinot Noir.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter