Domaine de la Cendrillon, Atypique, IGP Rouge 2018

89.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Atypique har, som navnet antyder, en lidt atypisk druesammensætning, hvor Marcelan - en krydsning af Cabernet Sauvignon og Grenache specielt udviklet til Langedoc-egnen i slutningen af det 20. århundrede - dominerer og udgør over en tredjedel. De øvrige druer er Merlot og Mourvedre. Det resulterer i en vin med en intens rubinrød farve. I næsen byder den på intense noter af varme krydderier og modne, mørke frugter. I munden er den frisk og saftig med bløde tanniner. Her får du en ungdommelig vin med masser af karakter.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter