Georges Duboeuf, Domaine des Pontheux Chiroubles 2020

Spar op til 18.60 kr.
Ved 6 stk. 105.40 kr.
Ved 1 stk. 124.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Georges Duboeuf, Domaine des Pontheux Chiroubles 2020

Georges Duboeuf, Domaine des Pontheux Chiroubles 2020

Serveringsforslag

Lys fisk
Fjerkræ
Mild ost

Om produktet

Her den fine Chiroubles fra Domaine de Pontheux, som er en af de vingårde der længe har leveret godt og stabilt til Georges Duboeuf. Det er familien Meziat, som fra far til søn til sønnesøn siden 1889 har passet deres 7,5 ha. syd- sydvest vendte granitrige temmelig stejle skråning med Gamay stokke. Høsten er manuel og bliver hvert år kørt de 6 km. ned til Duboeuf’s vineri udenfor Romanèche-Thorins, hvor frugten forvandles til vin og efterfølgende modner i 9 måneder i rustfrit stål.

Som det fremgår af de tidligere anmeldelser ovenfor er resultatet overbevisende. En fin dejlig aromatisk og velafstemt vin med netop de fine tanniner, som etablerer den saftige og friske finish, som er Beaujolais adelsmærke. Nu som før en alsidig ja nærmest godmodig madvin. 

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.