Lagersalg
Spar
78.77 kr

Domaine Emmanuel Darnaud, Crozes-Hermitage Mise en Bouche 2019

171.23 kr
Før 250.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Her er fokus en vin med åben frugt, der kan drikkes tidligt. Rig aroma af små mørke bær vælter op af glasset med noter af peber og kryddernellike, ikke mindst helt ung. Den er sømløst bygget med delikate, modne tanniner og nærmest sprælsk frugt. Bredt anvendelig vin med åbne arme og stor charmefaktor.

Druerne fra vinstokke op til 25 år er høstet 6.-15- september og gæret 15 dage delvis i cementtank, delvist i store trækar med 20% hele klaser. Vinen lagrer 30% i barriques brugt 2-5 år, 70% i store træfade i 11 mdr.

Vinifikationen er meget traditionel. Det, der sætter prikken over i'et, er den dybtgående forståelse for- og håndtering af druernes karakter i den konkrete årgang i samspil med vinifikationen. Også bevarelse af områdets grundkarakter er vigtig. I mange anmeldelser af Emmanuel Darnauds vine nævnes det særligt, at de, trods dyb frugtkarakter, har den friskhed og saftighed som viser, at det er Nordrhône.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter