Domaine Gauffroy Marc & Fils, Corton Grand Cru Grandes Lolieres 2015

1,299.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Corton området er det eneste område i der indeholder rød Grand Cru i Cote de Beaune der generelt er kendt for de store hvidvine omend der også bliver lavet stor rødvin i Cote de Beaune 

Området er det største Grand Cru område af de i alt omkring 20 Grand Crus i Cote d'Or

Gauffroys Corton Grand Cru Grandes Lolieres er en majestætisk rødvin med en stor bouquet og et langt liv. En mørk og tæt rødvin med kraftig struktur, der på sin vis kan minde om Gevrey Chambertin. 

En meget lagringsværdi vin der er rig på syre og tanniner der bidrager til lagringsegenskaberne, der kun vil blive bedre med årene

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter