Domaine Gerard Millet, Sancerre Blanc, Chene Marchand 2014

295.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.0
1 anmeldelser
0
0
1
0
0

Om produktet

Her får du verdensklasse sancerre, hvor der er kælet for alle detaljer. Det lille parcel ligger i byen Bué, og her er den kal jordbunden fyldt med fossiler, som den der vises på etiketten. Disse fossiler danner fundamentet for denne fantastiske sauvignon blanc - en drue der stortrives i den kalkrige jordbund. Vinen er både gæret og lagret i store træfade, og fylden, finessen og aromaerne er i sublim balance. 

Hvide blomster, tropiske frugter, hyldeblomst og et touch af vanilje omslutter den ranke syre, der endvidere er pakket ind i en blød og storslået mundfølelse. 

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter