Domaine Jaboulet Vercherre, Volnay 2018

359.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Jaboulet-Vercherres Volnay er domineret og af intens mørkerød frugt som er flot pakket ind i relativt markant fadpræg og, for Bourgogne, ret kraftig tannin. Til trods for de ret markante smagsindtryk er der streg under Volnays elegance - det er virkelig flot balanceret Bourgogne, som sagtens kan tåle at udvikle sig nogle år på flaske. Lagrer 12-18 måneder på træfade, 20% nye, inden vine kommer på flaske. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til vellavet Boeuf Bourguignon.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter