Domaine Jean Guiton, Bourgogne Pinot Noir 2018

209.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

5.0
1 anmeldelser
1
0
0
0
0

Om produktet

Aldrig før har en Bourgogne Rouge vist så meget power, struktur og intensitet! 

Balanceret alkohol og syre, høj intensitet på både pallette og i næsen, hvor noter af modne jordbær, kogte rabarber, sten og skov smukt supplerer hinanden. Fine tanniner pakken vinen smukt ind - et ægte value for money køb! 

 

Bourgogne Rouge er den bredeste betegnelse i Bourgogne. Druer kan komme fra hvor som helst i regionen inklusive deklassificeret 1er eller Grand Cru. Jean Guiton Bourgogne Rouge er lavet på druer fra vinstokke i Pommard og Bligny Les Beaune. Halvdelen er 25 år og resten 50-60 år i ler og kalkstenjord. Selvom Domaine Guiton ikke er certificeret økologisk foregår hele produktionen uden brug af kunstige sprøjtemidler og med så lidt indgriben som muligt. Vinen tilbriinger 9 måender på brugte franske fade og yderligere 3 måender i flasken før den slippes.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.