Domaine Jean Guiton, Volnay Les Petits Poisots 2018

439.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Domaine Jean Guiton ejer en lille andel af lieux dits marken, Les Petit Poisots, i Volnay. Her får du volnay præcis som du forventer: parfumeret, pæn, potent og elegant på én gang. Velintegreret brug af fad supplerer noterne af kirsebær, jordbær, læder, skov og svampe smukt. 

Dedikeret og ekstraordinær! De ord passer perfekt på Guillaume Guiton, som står i spidsen for Domaine Jean Guiton. Han overtog roret fra sin far, Jean (som startede domainet i 1973), i 2002 og har sidenhen, løftet niveauet, så både Jancis Robinson og Decanter har omtalt vinene. 

I det store billede udgør Guillaumes vinmarker en meget beskeden andel, men vinene er alt andet end beskedne! De er typiske og autentiske! Guillaume ejer kun 4 ha selv, mens han lejer resten og køber druer fra andre producenter. 

Han er en hengiven terroir fanatiker, der glæder sig over muligheden for ikke at gribe ind i det, som hvad naturen tilbyder. Hans metoder varierer afhængigt af vintage forhold. Guillaume er meget fascineret af, hvordan vin påvirkes af fadet, men han bruger aldrig mere end 20%nye i sine vine.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter