Domaine Jeannin-Naltet, Mercurey 1er Cru "Clos L'Evêque 2018

299.00 kr
v/1 stk: 299.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Domaine Jeannin-Naltet, Mercurey 1er Cru "Clos L'Evêque 2018

Domaine Jeannin-Naltet, Mercurey 1er Cru "Clos L'Evêque 2018

Body Medium
Tannin Lav
Acidity Høj
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Body:
Medium
Årgang:
2018
Lagring:
3;5
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,50
Område:
Bourgogne
Underområde:
Côte Chalonnaise
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Land:
Frankrig
Druer:
Pinot Noir 100%
Serveringstemperatur:
15-17°C
Dyrkning:
Bæredygtig
Smagsprofil:
Rød
Acidity:
Høj
Sweetness:
Tør
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mørkt kød

Vores vurdering

Denne vin er fra den 21 ha. store vinmark "Clos L'Evêque", hvor vinstokkene er 50 år gamle eller ældre. Koncentration og elegance er Domaine Jeannin-Naltet's version af deres "Clos L'Evêque". I Glasset får man en levende rød og brillant i farve, hvor duften indeholder grøftens vilde blomster og modne røde skovbær. Smagen er fyldt af blåbær, urter, lette krydderier og en snert kaffe. Vinen er først og fremmest harmonisk med bløde tanniner og besidder samtidigt et godt udviklings-potentiale.

Om produktet

Denne vin er fra den 21 ha. store vinmark "Clos L'Evêque", hvor vinstokkene er 50 år gamle eller ældre. Koncentration og elegance er Domaine Jeannin-Naltet's version af deres "Clos L'Evêque". I Glasset får man en levende rød og brillant i farve, hvor duften indeholder grøftens vilde blomster og modne røde skovbær. Smagen er fyldt af blåbær, urter, lette krydderier og en snert kaffe. Vinen er først og fremmest harmonisk med bløde tanniner og besidder samtidigt et godt udviklings-potentiale.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.