Domaine les Hautes Cances, Cru du Rhône Cairanne 2017

175.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine les Hautes Cances, Cru du Rhône Cairanne 2017

Domaine les Hautes Cances, Cru du Rhône Cairanne 2017

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt

Om produktet

Et utroligt charmerende og velsmagende glas vin med noter af ribs, brombær og delikate krydrede noter. Her er finesse og lethed fra den ene del af Cairanne blended med fylde og modenhed fra den anden del. Serveret ved 17 grader er den et perfekt match til julens retter, lammekølle med rosmarin og vinterens simreretter.

Domaine les Hautes Cances er det nye store projekt hos Pierre Amadieu fra Gigondas. Pierre Amadieu købte i 2019 vingården Domaine les Hautes Cances, der ligger i Cairanne meget tæt på Gigondas. Vingården ejer 12,5 hektar vinstokke i Cairanne. Pierre Amadieu har brugt de sidste par år på at restaurere vingården og markerne, og de er nu klar med deres første vin fra huset. Vinen har ligget klar i kælderen hos les Hautes Cances, men det er Pierre Amadieu, der har lavet blendet og sat sit klassiske aftryk på vinen.

Druerne er Grenache, Syrah, Mourvèdre og Cinsault, som kommer hhv. fra terrasser langs floden Aygues og fra kratlandskabet, der går under betegnelsen "garrigues". Til sammen skaber de den elegance, som har gjort Cairanne berømt og ultimativt givet byens dens status som Rhône Cru i 2016.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.