Om produktet
Clos de l'Orme er en superb parcel, der støder op til 1. Cru Charmes. En del af vinstokkene er over 60 år gamle, og nurses individuelt af Philippe selv. Druerne håndplukkes og lægges i små perforerede kasser, der tillader stabling, så druerne kommer intakte til kælderen. Her macererer Philippe druene i hele 10 dage ved 10 graders Celsius, hvorefter temperaturen hæves så gæringen går i gang. Under gæringen anvender Philippe klassisk pigeage for at trække maksimal farve og aromastoffer ud af druerne. Den unge vin er efterfølgende lagret 10 - 14 måneder på fad, heraf 50 % nye. Resultatet er Chambolle i absolut topklasse med en dyb duft med intense røde bær. Smagen har den klassiske og intense Chambolle frugt og mineralitet. Smagen er lang med en present, men silkeblød tannin. En superb Chambolle-Musigny, der vil udvikle sig fantastisk.
Tim Atkin, MW 92 point (92 af 100)