4.5
af 2 anmeldelser

Domaine Philippe Chéron, Vosne-Romanée Les Barreaux 2016

750.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Domaine Philippe Chéron, Vosne-Romanée Les Barreaux 2016

4.5
af 2 anmeldelser

Domaine Philippe Chéron, Vosne-Romanée Les Barreaux 2016

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Vildt

Vores vurdering

Les Barraux er en fantastisk parcel der støder op til Grand Cru Richebourg på toppen af skråningen. Philippe Cheron ejer 0,71 hektar med vinstokke, der i gennemsnit er over 50 år gamle, og med en rekordhøj beplantningstæthed på 12.000 vinstokke pr. hektar.

Den unge Vosne-Romanée er efterfølgende lagret 10 - 14 måneder på fad, heraf 50 % nye. Resultatet er en luksuriøs og mineralsk Vosne-Romanée med superb farve, en velouragtig og rig frugt med et diskret strejf af peber. Under den rige frugt er der både struktur og tannin som lover fantastiske udviklingsmuligheder.

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser
Stadig for ung
Dion P.
2020-10-28

Om produktet

Les Barraux er en fantastisk parcel der støder op til Grand Cru Richebourg på toppen af skråningen. Philippe Cheron ejer 0,71 hektar med vinstokke, der i gennemsnit er over 50 år gamle, og med en rekordhøj beplantningstæthed på 12.000 vinstokke pr. hektar.

Druerne håndplukkes og lægges i små perforerede kasser, der tillader stabling, så druerne kommer intakte til kælderen. Her macererer Philippe druene i hele 10 dage ved 10 graders celcius, hvorefter temperaturen hæves så gæringen går i gang. Under gæringen anvender Philippe klassisk pigeage for at trække maksimal farve og aromastoffer ud af druerne.

Den unge Vosne-Romanée er efterfølgende lagret 10 - 14 måneder på fad, heraf 50 % nye. Resultatet er en luksuriøs og mineralsk Vosne-Romanée med superb farve, en velouragtig og rig frugt med et diskret strejf af peber. Under den rige frugt er der både struktur og tannin som lover fantastiske udviklingsmuligheder.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.