Domaine René Bouvier, Bourgogne Rouge 2019

299.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Den blændende, rubinrøde farve står smukt i glasset, når du hælder Bouviers almindelige Bourgogne Pinot Noir op. Her får du nemlig et smukt eksempel på hvad man kan få for pengene i de bakkede vinmarker, hvor den indtagende Pinot Noir-duft drager dig til den første mundfuld. Her får du en indtagende duft af røde, modne bær, og det frugtige element fylder også i munden. Det er en livlig og smidig rødvin, som med masser af tekstur og let tannin er en fornøjelse at drikke. Vinen lagrer i 14 måneder på en blanding af små og store egetræsfade af blandet alder. Vinstokkene er min. 40 år gamle og kommer fra marker i Marsannay, Fixin, Gevrey-Chambertin og Chambolle-Musigny. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til kalvesteg med skysauce eller grillet kylling.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter