Domaine René Bouvier, Gevrey Chambertin, Racine du Temps 2019

Spar 419.00 kr. Udløber: 6/11/2023
580.00 kr
Før 999.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Domaine René Bouvier, Gevrey Chambertin, Racine du Temps 2019

Domaine René Bouvier, Gevrey Chambertin, Racine du Temps 2019

Body Medium
Tannin Lav
Acidity Høj
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Body:
Medium
Årgang:
2019
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Bourgogne
Underområde:
Côte de Nuits
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Mild ost
Land:
Frankrig
Druer:
Pinot Noir 100%
Serveringstemperatur:
15-17°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Acidity:
Høj
Sweetness:
Tør
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Bernard Bouvier er en af de bedste vinproducenter i Marsannay og viser med sin Gevrey-Chambertin Racine du Temps sit store talent. Denne vin er opkaldt efter nogle parcellers agtværdige gamle vinstokke med en alder på over 80 år. Rødderne på planterne nå dybt ned i jorden, og dette er fundamentet for det bedste udtryk af Gevrey-Chambertins ”terroir”. Vinen er kompleks og rig på frugtaromaer. Dens aromatiske palette af modne sorte bær er kombineret med en blomstrede og krydret smag der varer ved i lang tid.

Om produktet

Bernard Bouvier er en af de bedste vinproducenter i Marsannay og viser med sin Gevrey-Chambertin Racine du Temps sit store talent. Denne vin er opkaldt efter nogle parcellers agtværdige gamle vinstokke med en alder på over 80 år. Rødderne på planterne nå dybt ned i jorden, og dette er fundamentet for det bedste udtryk af Gevrey-Chambertins ”terroir”. Vinen er kompleks og rig på frugtaromaer. Dens aromatiske palette af modne sorte bær er kombineret med en blomstrede og krydret smag der varer ved i lang tid.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.