Domaine Roblin, Sancerre Rosé Origine 2020

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Roblin, Sancerre Rosé Origine 2020

Domaine Roblin, Sancerre Rosé Origine 2020

Krop Let
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Citrus frugt
Rød frugt
Blomstret
Urtet

Smagsnoter

Citrus frugt
Rød frugt
Blomstret
Urtet

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Let
Smagsprofil:
Land:
Frankrig
Område:
Underområde:
Årgang:
2020
Dyrkning:
Bæredygtig
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Kork

Serveringsforslag

Aperitif
Fjerkræ
Vegetarretter
Lyst kød

Vores vurdering

Delikat pinot-rosé. Her får du den klassiske Loire-smag med masser af friskhed kombineret med delikate bærtoner. Det er på en og samme tid frugtigt og frisk.

Sever ved 8-10°C og server i et hvidvinsglas. Drik vinen som den er på en varm sommerdag - eller server den til let en krydret asiatisk salat.   

Sæt Rosé Origine i køleskabet når vejrudsigten siger sommer og kalenderen siger fridag. Her er vinen, der er lige så god på frokostbordet, som den er til ren nydelse i haven. Pinot noir fra Loire er let og elegant, og i rosé-udgaven en det virkelig en tørstslukker.

Om produktet

Her får du den klassiske Loire-smag med masser af friskhed kombineret med delikate bærtoner i denne rosévin Det er på en og samme tid frugtigt og frisk, så sæt bare Rosé Origine i køleskabet når vejrudsigten siger sommer og kalenderen siger fridag. Her er vinen, der er lige så god på frokostbordet, som den er til ren nydelse i haven. Pinot noir fra Loire er let og elegant, og i rosé-udgaven en det virkelig en tørstslukker. Sever ved 8-10°C og server i et hvidvinsglas. Drik vinen som den er på en varm sommerdag - eller server den til let en krydret asiatisk salat.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.