Domaine Rolet, Arbois Rouge Pinot 2016

165.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Rolet, Arbois Rouge Pinot 2016

Domaine Rolet, Arbois Rouge Pinot 2016

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Om produktet

Elegance på flaske, fremstillet på Pinot Noir druen. Klokkelar og lys i glasset med en charmerende duft af modne kirsebær, jordbær og skovbund. Smagen er mild med meget ren frugtkarakter. God rensende frugtsyre, der baner vejen for den helt rene frugt i eftersmagen.

Pinot Noir druen, er her høstet fra gamle vinmarker i Jura bjergene, hvor den grusholdige jordbund giver gode modningsbetingelser for druen. Druerne høstes i hånden ved optimal modenhed og der selekteres kraftigt i både mark og ved ankomst til vineriet. Vinen lagres i 15-18 måneder på franske egetræsfade inden aftapning.

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.