Domaine Testut, Chablis Premier Cru Forêts 2020

529.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Testut-ejendommen, der i dag ledes af Cyril, sønnen, er blandt de berømte godser i Chablis-sektoren, men ikke kun det. Det er også en lille familieejendom, der stadig dyrker manuel høst. En knowhow, der afspejles i kvaliteten af vinene: Grands crus Grenouille, 1er cru Montée de Tonnerre osv.

Testuts Premier Cru Forets er ejendommes mindste produktion, men er en vin der giver dem stor stolthed

Testuts Premier Cru Forets kommer fra de ældste vinstokke på venstre bred. Disse vinstokke producerer altid meget smukke druer med fremragende modenhed og noter af akaciehonning og abrikos, suppleret med en smuk og lang mineralitet. En rig og duftende vin, der sagtens kan ligge i kælderen men som vil toppe inden for 3 til 5 år.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter