Domaine Testut, Chablis Grand Cru Grenouille 2019

899.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Testut-ejendommen, der i dag ledes af Cyril, sønnen, er blandt de berømte godser i Chablis-sektoren, men ikke kun det. Det er også en lille familieejendom, der stadig dyrker manuel høst. En knowhow, der afspejles i kvaliteten af vinene: Grands crus Grenouille, 1er cru Montée de Tonnerre osv.

Lang og kraftfuld vin med en smuk mineralitet, der sikrer en god balance.

Farven er lyseguld med smaragd-refleksioner. Testuts Grand Cru Grenouille er en en perfektion af finesse og renhed, der blomstrer med tiden. Vinen har noter af mentol, lakrids med en baggrund af mineralitet. Meget karakteristisk for de store vine fra Chablis. 

Kan med fordel gemmes i kælderen men vil toppe 5-10 år efter høståret

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter