5.0
af 1 anmeldelser

Domaine Thibert, Pouilly-Loché 2019

399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Domaine Thibert, Pouilly-Loché 2019

5.0
af 1 anmeldelser

Domaine Thibert, Pouilly-Loché 2019

Krop Fyldig
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt
Laktisk
Fad

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt
Laktisk
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Underområde:
Land:
Frankrig
Serveres ved:
8-10°C
Smagsprofil:
Gul
Syre:
Medium
Sødme:
Tør

Serveringsforslag

Fed fisk
Skaldyr

Vores vurdering

Thiberts Pouilly Loche lagrer i alt 18 til 22 måneder. 11 måneder i tønder, og resten af tiden i rustfri stålkar. Aftappet med lidt eller ingen filtrering.

Thiberts Pouilly Loche er overdådig og kompleks. Lavet på vinstokke, der leverer Pouilly-Lochés elegance, forstærket med fine bitre højdepunkter.

Vedholdenheden og følelsen af friskhed er karakteristisk for et terroir, der leverer intens mineralitet. Denne funktion passer perfekt sammen med vinens overdådighed. 

Pouilly Loche fra Thibert kan sagtens ligge mange år i kælderen. Vil toppe omkring 8-10 år fra høståret

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Thiberts Pouilly Loche lagrer i alt 18 til 22 måneder. 11 måneder i tønder, og resten af tiden i rustfri stålkar. Aftappet med lidt eller ingen filtrering.

Thiberts Pouilly Loche er overdådig og kompleks. Lavet på vinstokke, der leverer Pouilly-Lochés elegance, forstærket med fine bitre højdepunkter.

Vedholdenheden og følelsen af friskhed er karakteristisk for et terroir, der leverer intens mineralitet. Denne funktion passer perfekt sammen med vinens overdådighed. 

Pouilly Loche fra Thibert kan sagtens ligge mange år i kælderen. Vil toppe omkring 8-10 år fra høståret

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).