Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Om produktet
Bandol er hovedsæde for druen Mourvedre, for her i bakkerne mellem Middelhavet og det indre Provence har vinbønderne fremelsket deres helt egen stil. Den dybe, mørke drue spiller førsteviolin i de krydrede og intense rødvin.Det gælder også hos Tour du Bon, hvor familieoverhoved Agnès Henry dog har sin helt egen tilgang til, hvordan man laver smukke, aromatiske rødvine. Hun bruger mere Grenache og Carginan til den almindelige Bandol Rouge, som får et friskt og mere elegant præg med mere ren, rød frugt sammen med Mourvedres peberkrydrede toner. Det er essentiel Bandol-rødvin med et personligt touch fra Agnés hånd. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til peberbøf med grillede peberfrugter.
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.