Domaine Tour du Bon, Bandol Rouge 2018

299.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Tour du Bon, Bandol Rouge 2018

category label Øko

Domaine Tour du Bon, Bandol Rouge 2018

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Krop:
Fyldig
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,00
Område:
Årgang:
2018
Land:
Frankrig
Druer:
Mourvèdre 55%
Cinsault 15%
Dyrkning:
Biodynamisk
Smagsprofil:
Rød
Syre:
Medium
Sødme:
Tør
Tannin:
Høj

Om produktet

Bandol er hovedsæde for druen Mourvedre, for her i bakkerne mellem Middelhavet og det indre Provence har vinbønderne fremelsket deres helt egen stil. Den dybe, mørke drue spiller førsteviolin i de krydrede og intense rødvin.Det gælder også hos Tour du Bon, hvor familieoverhoved Agnès Henry dog har sin helt egen tilgang til, hvordan man laver smukke, aromatiske rødvine. Hun bruger mere Grenache og Carginan til den almindelige Bandol Rouge, som får et friskt og mere elegant præg med mere ren, rød frugt sammen med Mourvedres peberkrydrede toner. Det er essentiel Bandol-rødvin med et personligt touch fra Agnés hånd. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til peberbøf med grillede peberfrugter.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.