4.0
af 1 anmeldelser

Bianchi, Don Valentin Lacrado Cabernet Sauvignon 2020

89.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Bianchi, Don Valentin Lacrado Cabernet Sauvignon 2020

4.0
af 1 anmeldelser

Bianchi, Don Valentin Lacrado Cabernet Sauvignon 2020

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Lav
Sødme Offdry

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Fakta

Krop:
Medium
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,50
Område:
Årgang:
2019
Serveres til:
Land:
Argentina
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Lav
Sødme:
Offdry
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Den eneste drue der kan gøre Malbec rangen stridig som den ultimative bøfvin er selvfølgelig Cabernet Sauvignon. I Argentina får du intens duftende rødvin som er tæt pakket med masser af solbær, peber og tobak. En flot vin som er livlig og intens. Det er ikke uden grund, at Cabernet har gået sin sejrsgang over hele verden - for uden for Bordeaux leverer druen nemlig oftest drikkevenlige og fyldige rødvine med masser af smag - og Argentina er ingen undtagelse, hvor det varme og stabile klima er perfekt til hverdags-cabernet. Server i almindelige rødvinsglas ved 14-16°C. Drik til en hakkebøf med det hele.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.