Spar
80.00 kr

Donna Olimpia 1898, Millepassi 2016

499.00 kr
Før 579.00 kr
Levering 5-6 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Millepassi – ”de 1.000 skridt” – produceres udelukkende af druer af den højeste kvalitet. Vinen har en dyb, teglstensrød farve med violette reflekser. Duften er intens med et bombardement af blåbær, solbær, kanel, peber og kakao. Smagen er fyldig, harmonisk og varm med silkebløde tanniner og en krydret finish. Der er en knivskarp balance mellem rigdom og stringens. Her får du en helstøbt vin, som det er værd at gå langt efter. Millepassi er et blend af Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Merlot.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.