Bland 6 - Spar 25%

Duckhorn, Decoy Ltd Napa Valley Red Wine 2018

329.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
2 anmeldelser
0
2
0
0
0
Ja tak! Virkelig lækker og afrundet red blend, med masser af power og smag. Dejlig krydret eftersmag, der bare bliver hængende
Christian C.
2022-10-17

Om produktet

Dan og Margret Duckhorn er power-parret bag Duckhorn Vineyards, som bl.a. står bag den tidligere præsident Obamas yndlingsvin, Tree Palms Merlot, med 100 point af Parker. Duckhorn Vineyards er i besiddelse af en stor portefølje af marker i Napa, som hver især leverer top-klasse druer. Decoy er en serie af vine som leverer outstanding vin til overskuelige priser og denne Decoy Red Blend Limited er et fremragende eksempel på det enormt høje niveau Duckhorn lægger for dagen. Decoy Red Blend er baseret på et blend af merlot og zinfandel som bidrager med stor fylde og modne røde bær på paletten, mens kombinationen af cabernet sauvignon og tempranillo sørger fra vinens struktur og kompleksitet. Vinen tilbringer 14 måneder på fade, hvoraf 40% er nye, og derfor pakker vinen ind i velintegrerede fadtoner som vanilje og kokos

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.