Duckhorn, Decoy Merlot 2018

Spar 80.00 kr. Udløber: 6/11/2023
199.00 kr
Før 279.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Duckhorn, Decoy Merlot 2018

Duckhorn, Decoy Merlot 2018

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Lav
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2018
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,90
Underområde:
Napa Valley
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Mild ost
Kraftig ost
Lyst kød
Vegetarretter
Land:
USA
Druer:
Cabernet Franc 4%
Malbec 8%
Merlot 88%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Acidity:
Lav
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Fjerkræ
Vegetarretter
Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Vores vurdering

Denne Merlot er en frodig og indbydende vin med aroma af blomme, sorte kirsebær, Earl Grey te og subtile krydderi. Garvesyren er vel integreret, og smag af moden frugt, vanilje og sødme fra fadlagringen afslutter vinen flot.

Om produktet

Decoy er specialister i at lave velpoleret og blød californisk rødvin - det er med deres egne ord 'hverdagsvin til de velinformerede' - og her hos os er du i den grad velinformeret, for med Decoy Merlot, får du nemlig ægte, rund Merlot, som kun amerikanerne kan lave det. Solmoden og lækkert. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til burgere fra grillristen med lidt for meget af det hele. Duckhorn er eksperter i Merlot - og det skinner i den grad igennem hos Decoy, som, i sammenligning med resten af Duckhorns vine, leverer exeptionelt meget vin for pengene. Her får du moden, mørk frugt, fadpræg og en velbalaceret afslutning med både tannin og syre.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.