Øko

Duemani Duemani, Bio 2016

1,599.00 kr
Levering 4-5 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Kun de absolut bedste Cabernet Franc druer (100%) udvælges til dette cuvee. Produktionen holdes på 6.000 flasker årligt.
Gæringen starter spontan på druernes egen gærkultur, i temperaturregulerede, koniske egefade, og efterfølges af en skindmaceration i 30 dage på de samme fade. Modningen foregår på franske barriques (225-228 l., 90% nye), og varer i 18-20 måneder. Ingen klaring eller filtrering.Vinen har en næsten eksplosiv energi. Den er enormt velkomponeret, med en skøn struktur som giver suveræn balance i tannin, frugt, syre og alkohol. Det er en vin med nerve og personlighed. Frugttonerne er distinkte; kirsebær, solbær og brombær, krydderierne er varme og behagelige; røg, rosmarin og salt.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter