category label Lagersalg
Spar
44.64 kr

Duluc de Branaire Saint-Julien 2014

224.36 kr
Før 269.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

"Duluc" er navnet på 2. vinen fra 4. cru classe slottet beliggende i Saint-Julien, Chateau Branaire Ducru. Slottet har op igennem 1900 tallet været et ubeskrevet blad og har ligget en smule i dvale. Dette ændrede sig i 1988 da slottet fik nye ejere. Siden da har man løbende forbedret og investeret i både marker, personel og udstyr i kælderen. Dette er medgjort at vinene de seneste par årtier har taget kvantespring rent kvalitetsmæssigt og i dag er slottet igen på folks læber når snakken falder på klassiske vine fra Saint-Julien.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter