Edenvale, Chardonnay Alkoholfri 0,0%

Før 89.00 kr
69.00 kr
Spar 20.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Om produktet

Edenvale er et moderne og innovativt vinhus der blev oprettet tilbage i 2006. De producerer vine af uovertruffen høj kvalitet, og er tilmed Australiens førende producent indenfor alkoholfrie vine. De stræber efter at lave de bedste vine, og dertil benyttes de nyeste teknologier for at lave top kvalitet af alkoholfrie vine til forbrugeren, og til meget
rimelige priser hvor alle kan være med.

Edenvales Chardonnay er lavet på de bedste druer som det sydøstlige Australien har at byde på. Vinen er en meget velafbalanceret, sofistikeret og blød Chardonnay. Den er karakteriseret ved at være ualmindelig forfriskende, og har en stor mængde frugt i både duft og smag. Her er sødmefyldt melon, friske citrusfrugter, og æbler som er modnet til perfektion og har opnået den helt optimale smag.
Dette er det perfekte valg for dig som gerne vil nyde en vin uden alkohol, men stadig ønsker at nyde vinens smagfulde vinøse frugt og friskhed. Stilen er flot og har masser af smag og en rigtig fin fylde. Dine smagsløg har noget at glæde sig til med denne Chardonnay.

Andre populære produkter