4.0
af 1 anmeldelser

El Picoteo Tinto Øko 2021

Spar op til 20.00 kr.
Ved 6 stk. 79.00 kr.
Ved 1 stk. 99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

El Picoteo Tinto Øko 2021

category label Øko
4.0
af 1 anmeldelser

El Picoteo Tinto Øko 2021

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Tapas
Vildt
Fuglevildt

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Vinen fremstår med en rubinrød farve og en krydret, let sødmefuld aroma af mørke kirsebær, crème de Cassis, ristede krydderier og vanilje. Smagen er fyldig med let nappende tanniner og en diskret men vital frugtsyre, der holder den intense og sødmefyldte frugtoplevelse i skak.

Navnet El Picoteo stammer fra verbet "Picotear", som løst kan oversættes til "at nippe/tage" mad (tapas) med fingrene. Druerne dyrkes i ca. 800 m's højde, hvor nætterne er koldere end ved kysten og druerne derfor beholder en flot energi og friskhed. Fermenteringen sker spontant uden tilsætning af gær, og vinen lagrer derpå 3-4 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.