4.4
af 5 anmeldelser

Elijah Craig, Small Batch Kentucky Straight Bourbon

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.4
af 5 anmeldelser

Elijah Craig, Small Batch Kentucky Straight Bourbon

category label Bland 3 - Spar 10%
4.4
af 5 anmeldelser

Elijah Craig, Small Batch Kentucky Straight Bourbon

Vores vurdering

En fuldbyrdet krydret og behageligt olieret konsistens fylder munden. Ahornsirup, Svejtsisk Mynte, abrikos og mørk karamel besætter munden. Afslutningen er svagt brændt, med toner af eg, vanilje og muskatnød.

Anmeldelser

4.4 af 5 anmeldelser
Krydret og sød
Mathias S.
2022-10-16
Virkelig god! En af mine yndlings, og kommer altid til at tænke på en god æbletærte eller lignende.
Martin K.
2020-12-21

Om produktet

Kommentar: Kun fade af exceptionel høj karakter bliver tappet som Elijah Craig. Fadene kommer fra de såkaldte ”Honey Spots” i de store utætte lagerbygninger af træ. Inde i midten af de 15 meter høje lagerbygninger findes særlige områder hvor bourbonfadene lagrer optimalt og udvikler en særlig eftersøgt kompleks karakter. Det er disse områder der kaldes ”Honey Spots” og altså bruges til Elijah Craig bourbon.

I øvrigt er klimaet i Kentucky underlagt utrolige klimatiske udsving årstiderne i mellem. Somrene er meget varme med temperaturer op mod 40° C og med en nærmest tropisk luftfugtighed på 90-95 %. Vintrene er derimod meget kolde med sneen liggende i store driver op af lagerbygningerne. Dette utrolige temperaturudsving påvirker i særlig grad modningen af Bourbon whiskyen.

Farve: Dyb kobberfarve.

Duft: Honning, karamel, kakao, mandler og abrikos er blot få af de gode sager der findes i næsen. Vanilje, Svejtsisk Mynte, varmt hvedebrød og nysavet egetræ afrunder en fantastisk dejlig ”nosing” oplevelse.

Smag: En fuldbyrdet krydret og behageligt olieret konsistens fylder munden. Ahornsirup, Svejtsisk Mynte, abrikos og mørk karamel besætter munden. Afslutningen er svagt brændt, med toner af eg, vanilje og muskatnød.

Andre populære produkter