4.5
af 2 anmeldelser

Ernest Wein, Pinot Gris 2020

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Ernest Wein, Pinot Gris 2020

4.5
af 2 anmeldelser

Ernest Wein, Pinot Gris 2020

Krop Let
Syre Lav
Sødme Offdry

Aroma

Sten frugt
Tropisk frugt

Aroma

Sten frugt
Tropisk frugt

Fakta

Krop:
Let
Årgang:
2020
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Land:
Frankrig
Serveres ved:
8-10°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Gul
Syre:
Lav
Sødme:
Offdry

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ

Vores vurdering

Sådan her skal pinot gris altså smage. Det er bare ren, lækker velsmag på flaske - og det var vores klare favorit blandt vinene fra Ernest Wein. Det er cremet og læskende hvidvin, hvor flasken bliver tømt alt for hurtigt. 

Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik vinen på terassen i solnedgangen eller til lette retter med fx røget fisk, pate eller skinke. 

Gæsterne kommer lige om lidt, maden er klar - og med pinot gris i køleskabet har du en sikker vinder til ethvert frokostbord. Her får du alt det du drømmer om i en velsmagende pinot gris. Masser af modne frugter som pære og blomme og en fyldig, cremet smag, som følges op af en frisk eftersmag.

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Om produktet

Gæsterne kommer lige om lidt, maden er klar - og med pinot gris i køleskabet har du en sikker vinder til ethvert frokostbord. Her får du alt det du drømmer om i en velsmagende pinot gris. Masser af modne frugter som pære og blomme og en fyldig, cremet smag, som følges op af en frisk eftersmag. Sådan her skal pinot gris altså smage. Det er bare ren, lækker velsmag på flaske. Det er cremet og læskende hvidvin, hvor flasken bliver tømt alt for hurtigt. Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik vinen på terassen i solnedgangen eller til lette retter med fx røget fisk, pate eller skinke.

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).