Famille Brocard Chablis 2021

Fra 149.95 kr
v/1 stk: 199.95 kr
v/6 stk: 149.95 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Siden 1973 har Brocard familien dyrket vin i hjertet af Chablis. Med passion og høje standarder samt respekt for naturen har Brocard familien etableret sig i eliten i Chablis. Famille Brocard Chablis er familiens signatur vin. Fremstillet på Chardonnay fra vinmarker med en sydvest vendt eksponering og 30 år gamle stokke, dette kombineret med den velkendte kalkholdige kimmeridge jord gør at Brocard har de bedste forudsætninger for at lave mineralske, komplekse og knitrende friske hvidvine. Famille Brocard Chablis er let gylden i glasset med aromaer af pink grape, citronskal og clementiner. Smagen er vibrerende med en høj, mundvandsdrivende syre, næsten stenet mineralsk, samt hvide blomster og citronskal.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter