Famille Brocard Chablis Eglise 1er cru 2019

Fra 179.95 kr
v/1 stk: 249.95 kr
v/6 stk: 179.95 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Siden 1973 har Brocard familien dyrket vin i hjertet af Chablis. Med passion og høje standarder samt respekt for naturen har Brocard familien etableret sig i eliten i Chablis. Brocard familien dyrker efter økologiske og biodynamiske principper for at give så meget tilbage til naturen som muligt med tanke på de næste generationer af vinbønder i området.

Famille Brocard Chablis 1cru. er blandt familiens topvine. Fremstillet på Chardonnay fra vinmarker med en sydøst vendt eksponering og 30 år gamle stokke, dette kombineret med den velkendte kalkholdige kimmeridge jord gør at Brocard har de bedste forudsætninger for at lave mineralske, komplekse og knitrende friske hvidvine.

Famille Brocard 1cru. Chablis er gylden i glasset med aromaer af mandler, appelsinskal og vanilje. Smagen er vibrerende med en høj, mundvandsdrivende syre. Dele af vinen tilbringer 14 måneder på store fade. Denne fadlagring er med til at give vinen en mere cremet struktur, ligesom det også bidrager med aromaer og kompleksitet af bla. vanilje og søde krydderier.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter