Feudo Italia, Valpolicella Ripasso Superiore DOC 2019

149.00 kr
v/1 stk: 149.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Feudo Italia, Valpolicella Ripasso Superiore DOC 2019

Feudo Italia, Valpolicella Ripasso Superiore DOC 2019

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Lav
Sweetness Halvtør

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2019
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,00
Område:
Veneto
Underområde:
Valpolicella
Land:
Italien
Druer:
Corvina 35%
Rondinella 35%
Molinara 30%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Acidity:
Lav
Sweetness:
Halvtør
Tannin:
Medium

Vores vurdering

Feudo Ripasso er en vellave udgave af den klassiske lillebror til Amarone. Feudo's farve er dyb mørkerød grænsende til næsten sort. Duften besidder noter af svesker, krydderier, kanel samt et snært af mørk chokolade._x000D_ _x000D_ Smagen er fløjlsblød og besidder en god struktur med en tilpas balance mellem vinens frugtsødme og frugtsyren. Vinens "krop" er i balance med en god og lang eftersmag.

Om produktet

Feudo Ripasso er en vellavet udgave af den klassiske lillebror til Amarone. Vinens farve er dyb mørkerød, grænsende til sort. Duften besidder noter af svesker, krydderier, kanel samt en snert af mørk chokolade. Her får du en vin, som giver varme i kroppen og farve i kinderne. Smagen er fløjlsblød og med en god struktur og tilpas balance mellem vinens frugtsødme og syre. Vinen er i balance med en god og efterlader munden med en lang behagelig eftersmag. Server ved 16°C i almindelige rødvinsglas og drik den til mørke, krydrede retter - fx en chili con carne med et twist af chokolade.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.