Finca Allende Tinto 2011

Spar op til 100.00 kr.
Ved 2 stk. 150.00 kr.
Ved 1 stk. 250.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Finca Allende Tinto 2011

Finca Allende Tinto 2011

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Rød frugt
Tørret/kogt frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Tørret/kogt frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Medium
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,50
Område:
Årgang:
2011
Land:
Spanien
Dyrkning:
Bæredygtig
Smagsprofil:
Brun
Syre:
Høj
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Mørkt kød
Simreretter
Vildt

Vores vurdering

Druerne til Finca Allendes Tinto kommer fra vinstokke med en gnms. alder på 45 år. Druerne er dyrket bæredygtigt med respekt for planternes naturlige cyklus, dvs. at der hverken anvendes pesticider eller kemikalier i marken. Druerne gennemgår kold maceration og malolaktisk gæring på stål, for at bevare så mange primære aromaer af frisk frugt som muligt. Herefter lagres vinen i 14 måneder på fransk eg.

Vinen er præget af blåbær, tranebær og vilde skovbær, med velintegrerede sekundære nuancer af cedertræ og tobak fra fadet. Vinen er velstruktureret med fintmaskede tanniner og medium+ syre.

Om produktet

Druerne til Finca Allendes Tinto kommer fra vinstokke med en gnms. alder på 45 år. Druerne er dyrket bæredygtigt med respekt for planternes naturlige cyklus, dvs. at der hverken anvendes pesticider eller kemikalier i marken. Druerne gennemgår kold maceration og malolaktisk gæring på stål, for at bevare så mange primære aromaer af frisk frugt som muligt. Herefter lagres vinen i 14 måneder på fransk eg.

Vinen er præget af blåbær, tranebær og vilde skovbær, med velintegrerede sekundære nuancer af cedertræ og tobak fra fadet. Vinen er velstruktureret med fintmaskede tanniner og medium+ syre.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.