Fragt & Levering

Hurtig levering!
VildMedVin leverer fra dag til dag på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før klokken 14.00
Det kræver naturligvis de pågældende varer er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer på shoppen.


Gratis levering!
Det er altid muligt at få leveret GRATIS til pakkeshop, uanset hvor meget du bestiller. Bestiller du for mere end 499,- er det muligt at få leveret gratis til privat eller erhvervsadresse. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos VildMedVin.


Sikker levering!
Vi leverer med anderkendte fragtfirmaer, som sikrer alt håndbæres fra vores lager og til din hoveddør! 

Vi leverer til privatadresser og erhvervsadresser, men der skal være nogen til at modtage pakken, eller man skal anvise hvor pakken må stilles (gøres i checkout på vores shop). Du kan også vælge at få leveret til en pakkeshop i nærheden af hvor du bor. 

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage.


Fleksibel levering!
Hos VildMedVin tror vi ikke kun på gratis, hurtig og sikker levering - nej, det skal også være fleksibelt for vores kunder. Derfor har vi 3 forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst:  

Pakkeshop
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Erhvervsadresse
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

Privatadresse 
Få leveret pakken derhjemme. Du kan skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar.