Francoise Chauvenet, Bourgogne Chardonnay Vielles Vignes 2021

199.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.0
1 anmeldelser
0
0
1
0
0

Om produktet

Høsten til denne vin udføres i den store burgundiske tradition i hånden i små gennemborede kasser med dobbelt sortering på tidspunktet for plukning og modtagelse af druerne på vingården. Presningen udføres straks for at holde druerne så friske som muligt. Vinificeringen af ​​hver beholder er særlig ved hjælp af forskellige udvalgte gær og udvikler således en rig og varieret aromatisk palet. Efter modning aftappes vinen inden foråret for at holde vinen frisk.

Farve: Bleg guld med svagt lyse grønne refleksioner.

Næse: En buket frugtaromaer (grapefrugt, ananas, mango ...) og duftene af store hvide burgundervine (mokka, ristet brød...).

Gane: Balanceret, frisk og harmonisk, rasende med god vedholdenhed.

Bedst serveres ved en temperatur på 13 til 14 ° C.

Dens skarphed gør det til en delikat og velsmagende drink før middagen, mens det brede og vedvarende aromatiske spektrum gør det til en holdspiller i køkkenet, især med fisk og skaldyr. Dens oprindelige kraft gør det muligt også at bruge vinen til en bred vifte af bløde og hårde oste.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter