Høsten til denne vin udføres i den store burgundiske tradition i hånden i små gennemborede kasser med dobbelt sortering på tidspunktet for plukning og modtagelse af druerne på vingården. Presningen udføres straks for at holde druerne så friske som muligt. Vinificeringen af hver beholder er særlig ved hjælp af forskellige udvalgte gær og udvikler således en rig og varieret aromatisk palet. Efter modning aftappes vinen inden foråret for at holde vinen frisk.
Farve: Bleg guld med svagt lyse grønne refleksioner.
Næse: En buket frugtaromaer (grapefrugt, ananas, mango ...) og duftene af store hvide burgundervine (mokka, ristet brød...).
Gane: Balanceret, frisk og harmonisk, rasende med god vedholdenhed.
Bedst serveres ved en temperatur på 13 til 14 ° C.
Dens skarphed gør det til en delikat og velsmagende drink før middagen, mens det brede og vedvarende aromatiske spektrum gør det til en holdspiller i køkkenet, især med fisk og skaldyr. Dens oprindelige kraft gør det muligt også at bruge vinen til en bred vifte af bløde og hårde oste.