Francoise Chauvenet, Pommard 2017

529.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Druerne til Chauvenets Pommard håndplukkes, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes, vattes derefter i ca. 15 dage og modnes i tønder i ca. 15 måneder.

Farve: Mørkerød med lysebrune højdepunkter.

Næse: En buket med brombær, blåbær/stikkelsbær, kirsebær og moden blomme. Ofte udvikles vilde- og katte-noter med alderen. Ved fuld modenhed har det tendens til at være læder, chokolade og peber.

Gane: En dejlig mundfyldende tekstur, fast men delikat med seje tanniner. En rig vin.

Serveres fra 14 til 16 ° C.

Tykt skåret bøf, lam eller stuet fjerkræ reagerer godt på dens faste teksturerede tanniner og koncentrerede aromaer. Det er en naturlig partner for oste med veludviklede smag: Époisses, Langres og Soumaintrain, men også Comté.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter