Druerne til Chauvenets Savigny-les-Beaune håndplukkes, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes og vattes derefter i ca. 15 dage med 2 pump-overs og 2 pump-downs om dagen og modnes i egetønder i ca. 12 måneder.
Farve: Klar rød farve med en smuk intensitet.
Næse: Savigny-lès-Beaune buket består af små røde og sorte frugter (solbær, kirsebær, hindbær) og blomster (hovedsagelig violette).
Gane: Smidig og elegant struktur, med diskrete tanniner. Dens krop er rig, og frugten forbliver til stede. Den er kendetegnet ved dens rundhed, volumen, kraft og balance.
Bedst serveres ved en temperatur omkring 15 ° C.
Passer godt til gode stykker oksekød eller endda pandestegt foie gras med sprød stegt fjerkræ eller mere aromatisk (glaseret eller karamelliseret). For oste er den bedre egnet til mildere typer som Chaource, Brie de Meaux, Tomme, Reblochon, Cantal, Mont d'Or og Epoisses