Francoise Chauvenet, Savigny-les-Beanue 2017

269.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Druerne til Chauvenets Savigny-les-Beaune håndplukkes, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes og vattes derefter i ca. 15 dage med 2 pump-overs og 2 pump-downs om dagen og modnes i egetønder i ca. 12 måneder.

Farve: Klar rød farve med en smuk intensitet.

Næse: Savigny-lès-Beaune buket består af små røde og sorte frugter (solbær, kirsebær, hindbær) og blomster (hovedsagelig violette).

Gane: Smidig og elegant struktur, med diskrete tanniner. Dens krop er rig, og frugten forbliver til stede. Den er kendetegnet ved dens rundhed, volumen, kraft og balance.

Bedst serveres ved en temperatur omkring 15 ° C.

Passer godt til gode stykker oksekød eller endda pandestegt foie gras med sprød stegt fjerkræ eller mere aromatisk (glaseret eller karamelliseret). For oste er den bedre egnet til mildere typer som Chaource, Brie de Meaux, Tomme, Reblochon, Cantal, Mont d'Or og Epoisses

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter